E ʻimi i nā ʻano lomilomi like ʻole i kou home jacuzzi

Ma hope o ka lā lōʻihi a luhi, ʻaʻohe mea maikaʻi aʻe ma mua o ka hoʻi ʻana i ka home i kahi lomilomi hoʻomaha a hoʻomaha. Akā, pehea inā ʻaʻohe ou manawa a i ʻole ka ikaika e hele ai i kahi spa a i ʻole e hana i kahi manawa me kahi masseuse ʻoihana? ʻO kēia kahi kahi Jacuzzi e hiki ai i ka lima.

ʻAʻole wale ʻo Jacuzzi kahi mea hoʻohui maikaʻi loa i kāu lumi ʻauʻau, akā hiki iā ʻoe ke hauʻoli i nā ʻano lomilomi like ʻole i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī. E ʻimi kākou i kekahi mau ʻenehana hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i kāu jacuzzi home.

1. Hydrotherapy massage: E hoʻopiha i ka ʻauʻau lomilomi me ka wai mahana a hoʻohui i kekahi mau aila pono a i ʻole nā ​​paʻakai ʻauʻau e hoʻomaikaʻi i ka hopena therapeutic. Hiki i ka wai mehana i hui pū ʻia me nā mokulele lomilomi ke hoʻomaha i nā ʻiʻo ʻeha, hoʻonui i ke kahe koko, a hoʻoikaika i ka hoʻomaha holoʻokoʻa. E hoʻololi i ka ikaika o ka pulupulu i kou makemake a e hana ka wai i kāna hana kilokilo.

2. ʻO Shiatsu Massage: ʻO Shiatsu kahi hana lomilomi Kepani e hoʻomaha ai i ka naʻau a hoʻoikaika i ka hoʻomaha ma ke kau ʻana i ke kaomi i nā wahi kikoʻī o ke kino. I loko o kahi Jacuzzi, hiki iā ʻoe ke hoʻohālike i kēia ʻano hana me ka hoʻohana ʻana i nā jet e hoʻopaʻa i kēia mau wahi kaomi. E noʻonoʻo i nā wahi e like me kou ʻāʻī, nā poʻohiwi, ke kua i lalo, a me nā wāwae e hoʻokuʻu ai i ka ʻeha i kūkulu ʻia.

3. Lomi Kuekene: Ua ʻike ʻia ka ʻenehana lomilomi Suedena no kāna mau kīʻaha lōʻihi e hoʻomaha ai i nā ʻiʻo a hoʻomaikaʻi i ke kahe koko. I loko o kahi jacuzzi, hiki iā ʻoe ke hana hou i kēia ʻano hana ma ka ʻoluʻolu ʻana i kou kino i ka lōʻihi a me ka hoʻoluliluli ʻana me kou mau lima a i ʻole kahi pulupulu palupalu. Hiki i kēia ke kōkua i ka hoʻokuʻu ʻana i ka naʻau a waiho iā ʻoe i ka manaʻo hou.

4. Aromatherapy Massage: Hoʻohana ka Aromatherapy i ka hoʻohana ʻana i nā aila pono e hoʻomaikaʻi ai i ka hoʻomaha a hāpai i nā pono olakino like ʻole. I loko o kahi Jacuzzi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka aromatherapy ma ka hoʻohui ʻana i kekahi mau kulu o kāu ʻaila punahele punahele i ka wai. I kou komo ʻana i loko a hauʻoli i nā mokulele lomilomi, hoʻopiha ka ʻala o nā ʻaila koʻikoʻi i ka lewa, e hana ana i kahi lewa mālie a ʻono.

5. Acupressure: Ua like ka Acupressure me ka acupuncture, akā ma kahi o ka hoʻohana ʻana i nā nila, pili ia i ke kaomi i nā kiko kikoʻī ma ke kino. I loko o kahi Jacuzzi, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo i ka acupressure ma ke kau ʻana i ke kaomi mālie me kou mau manamana lima i nā ʻāpana like ʻole o kou kino. Kōkua kēia i ka hoʻomaha ʻana i ka naʻau, hoʻomaikaʻi i ke kahe, a hoʻoikaika i ke olakino holoʻokoʻa.

6. Hoʻomaʻamaʻa Reflexology: ʻO ka Reflexology kahi hana lomilomi e kālele ana i ka hoʻoulu ʻana i nā kiko kikoʻī ma nā wāwae e hāpai i ka hoʻomaha a hoʻomaikaʻi i ke olakino holoʻokoʻa. I loko o ka jacuzzi, hiki iā ʻoe ke hāʻawi iā ʻoe iho i kahi hālāwai reflexology liʻiliʻi me ka hoʻohana ʻana i nā jet e kuhikuhi ana i nā wāwae o kou mau wāwae. Hiki i kēia ke kōkua i ka hoʻomaha ʻana i ka ʻehaʻeha a hāʻawi i kahi ʻike hōʻoluʻolu a therapeutic.

E hoʻomanaʻo, i ka hoʻāʻo ʻana i kēia mau ʻano lomilomi like ʻole i kou home jacuzzi, pono e hoʻolohe i kou kino a hoʻoponopono i ka ikaika a me ka lōʻihi o ka lomilomi i kou pae hōʻoluʻolu. E kamaʻilio mau i kahi ʻoihana mālama ola inā loaʻa iā ʻoe kekahi pilikia olakino a hopohopo paha.

ʻO ka hoʻokomo kālā ʻana i kahi Jacuzzi hiki ke hoʻololi maoli i kou home i kahi spa pilikino. Ma ka ʻimi ʻana a me ka hoʻāʻo ʻana i nā ʻano lomilomi like ʻole, hiki iā ʻoe ke ʻike i ka mana o ka hoʻomaha a me ka hoʻōla hou ʻana i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī. No laila, e hoʻokaʻawale iā ʻoe iho a na ka wai hoʻōla o kāu Jacuzzi e holoi i kou kaumaha a me kou luhi.


Ka manawa hoʻouna: Nov-01-2023