E hana i kahi hoʻomaha e like me ka spa me kahi ʻauʻau ʻauʻau kū ʻole

ʻO ka hoʻololi ʻana i kou lumi ʻauʻau i loko o kahi hoʻomaha e like me ka spa hiki ke lilo i mea hoʻonani a hoʻoulu hou. ʻO kekahi o nā mea nui i ka hoʻokō ʻana i kēia vibe ka hoʻohui ʻana i kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa. ʻAʻole kēia mau mea hoʻonani nani a nani hoʻi e hoʻonui i ka nani o ke ākea akā hāʻawi pū kekahi i ka manaʻo o ka hoʻomaha a me ka indulgence. E ʻike kākou pehea e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana i ka ʻauʻau ʻauʻau kū kūʻokoʻa e hana i kahi hoʻi e like me ka spa.

ʻO ka mea mua, ke koho ʻana i kahiʻauʻau kū kūʻokoʻaHe mea koʻikoʻi ia i ka hoʻonohonoho ʻana i ke kani no kāu lumi ʻauʻau spa-style. Nui nā ʻano like ʻole a me nā hoʻolālā e koho ai, mai nā ʻōpuʻu clawfoot maʻamau i nā ʻano hou a me nā ʻano nani. E noʻonoʻo i ka nani holoʻokoʻa o ka lumi ʻauʻau a koho i kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa e hoʻopiha i ka mea hoʻonaninani. Eia hou, koho i kahi ʻauʻau ʻoluʻolu a ākea no kahi ʻauʻau ʻoluʻolu maoli.

ʻO ka hoʻokomo ʻana i nā mea kūlohelohe i loko o kou lumipaku hiki ke hoʻonui i ka ʻano spa-like ambience. Hiki i ke kau ʻana i kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa ma kahi kokoke i ka puka makani e hoʻokomo i ka mālamalama maoli ke hana i kahi ʻano maluhia a maluhia. Hiki iā ʻoe ke hoʻolauna i ka ʻōmaʻomaʻo, e like me nā mea kanu i loko o ka ipuhao a i ʻole kahi māla liʻiliʻi i loko, e lawe mai i kahi manaʻo kūlohelohe i ka lewa. Hiki ke hoʻohana ʻia nā mea kūlohelohe e like me ka lāʻau a me ka pōhaku no ka ʻoki a me nā leo e hoʻohui i ka mahana a me ke ʻano i kahi lumi.

No ka hoʻokumu ʻana i kahi lewa e like me ka spa, e noʻonoʻo e hoʻohui i nā mea nani i kou lumi lumi. Hiki i nā kāwele palupalu, nā moena ʻauʻau ʻauʻau, a me nā ʻaʻahu ʻauʻau ke hoʻonui i kou pae ʻoluʻolu a ʻoi aku ka ʻoluʻolu o kou ʻauʻau. Hiki i nā kukui ʻala a i ʻole nā ​​mea hoʻoheheʻe aila koʻikoʻi ke hoʻopiha i ka lewa me nā mea ʻala ʻoluʻolu, e hāpai ana i ka hoʻomaha a me ka maluhia. Hoʻohui hou, hiki i ka hoʻokomo ʻana i ke poʻo ʻauʻau ua a i ʻole ka ʻauʻau paʻa lima hiki ke hoʻonui i ka ʻike holoʻokoʻa holoʻokoʻa a hāʻawi i kahi ala kūpono e holoi ai ma mua a ma hope paha o ka ʻū ʻana i loko o ka ʻauʻau kū kūʻokoʻa.

ʻO ka hana ʻana i kahi hoʻomaha e like me ka spa me kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa e pono ai ka nānā ʻana i ke ʻano holoʻokoʻa a me ka mālamalama o ke ākea. Hiki i nā kukui ambient palupalu ke hana i kahi lewa mālie, ʻoiai nā hoʻololi dimmer a i ʻole nā ​​mea hoʻoponopono kukui hiki ke hoʻololi iā ʻoe e hana i ke kukui e kūpono i kou ʻano. E noʻonoʻo e hoʻohui i kahi kukui dimmable a i ʻole kukui pendant e hoʻohui i kahi paʻi o ka nani a me ka maʻalahi i ka lumi.

Ma waho aʻe o nā mea kino, ʻo ka hoʻolālā holoʻokoʻa a me ka hoʻolālā ʻana o ka lumi ʻauʻau he mea koʻikoʻi hoʻi i ka hana ʻana i kahi hoʻi e like me ka spa. E noʻonoʻo e hoʻonohonoho i kahi wahi hoʻomaha i koho ʻia, e like me kahi nook noho ʻoluʻolu a i ʻole kahi papaʻaina liʻiliʻi me nā mea pono ʻauʻau a me kahi kīʻaha waina. ʻO ka wehe ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana i kāu wahi hiki ke kōkua i ka hoʻokumu ʻana i kahi manaʻo o ka maluhia a me ka maluhia.

ʻO nā mea a pau, aʻauʻau kū kūʻokoʻahiki ke lilo i ke kikowaena o kahi hoʻomaha e like me ka spa i kou home. Ma ke koho pono ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau kūpono, hoʻokomo i nā mea kūlohelohe, hoʻohui i nā mea hoʻonani nani, a me ka nānā ʻana i ka ambience a me ka hoʻolālā holoʻokoʻa, hiki iā ʻoe ke hana i kahi ākea e hāpai i ka hoʻomaha a me ka rejuvenation. Inā makemake ʻoe i kahi ʻauʻau ʻauʻau maʻamau a i ʻole kahi hoʻolālā nani o kēia manawa, hiki i kahi ʻauʻau kū kūʻokoʻa ke hoʻokiʻekiʻe i kou lumi ʻauʻau i loko o kahi keʻena nani kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaha a pakele i nā pilikia o ke ola o kēlā me kēia lā.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-21-2024